OVL uitje 2018 wederom groot succes!

Wat was het weer gezellig. Het OVL uitje van 2018 bestond dit jaar uit een bezoek aan Wildlands Adventure zoo te Emmen waar na een heerlijke lunch de visie en strategie van het park werd toegelicht. Na de presentatie kreeg de groep een rondleiding in het park onder leiding van een gids. Na het bezoek aan Wildlands vertrok de bus naar Hoogeveen om een stadswandeling te maken langs monumentale gebouwen met als afsluiter een borrel bij de lokale slijterij. Na deze versnapering was het tijd om te vertrekken richting Lemelerveld. Eenmaal aangekomen sloten we de dag af met een gezellige BBQ bij Reimink. Ondanks dat de groep iets kleiner was dan vorig jaar mocht dit de pret niet drukken. Betsy Ramerman en Mark Van der Most hebben als dank voor de organisatie een leuke attentie mogen ontvangen namens het bestuur van de OVL. Na twee jaar wordt het organisatiestokje weer doorgegeven aan twee nieuwe vrijwilligers.

Nieuwe Coop feestelijk geopend

Opening Coop

De opening van de nieuwe Coop begon dinsdagavond op muzikale wijze met muziekvereniging Polyhymnia, die het koude publiek buiten enthousiast probeerde te houden. Klokslag zeven uur was het woord aan een woordvoerder van de Coop. Thea Neppelenbroek gaf aan zelf niet in de spotlight te willen staan: “Doe moar  gauw die hut open, ik goa geen proatie doen”. Thea en Johan Neppelenbroek, eigenaars van de winkel, ontmoetten elkaar 40 jaar terug op de slagersvakschool, zo werd verteld. Er werd teruggeblikt op 1999, het  jaar waarin door een grote brand tijdens de bloemencorso de winkel afbrandde. De supermarkt werd weer van de bodem opgebouwd en er zijn sindsdien af en toe kleine aanpassingen gedaan. De verbouwing die nu heeft plaatsgevonden is grootser,  en wordt gekenmerkt door de versafdelingen, de nieuwe kassa’s, een nieuw DHL servicepunt en jawel, de mogelijkheid om zelf te scannen en af te rekenen. Natuurlijk blijft het personeel wel even vriendelijk als eerst.

Aan Kelly, Nicole en Jill was het de eer om op de knop te drukken waardoor het oranje doek viel en  de oranje confettikanonnen werden afgeschoten. De door alle belangstelling overdonderde Johan nam hierna het woord. Hij keek terug op 7 jaar Coop en hij was trots op zijn organisatie: “We hebben twee mooie weken achter de rug, maar met wel een beetje weinig omzet trouwens maar ja”. De winkel is nu klimaatneutraal en er liggen zonnepanelen op het dak, de zo oranje gekleurde winkel is dus ook een beetje groen. Om de mensen niet te lang in de kou te laten staan mochten zij – na een paar bedankjes – Polyhymnia achterna om de gloednieuwe winkel betreden.

Tekst Ilse Schoorlemmer & Vincent Heerink

Foto Martin Zwakenberg

Winnaars najaarsactie 2017

De trekking van de Najaarsactie 2017 van de Ondernemersvereniging Lemelerveld is verricht, hieronder ziet u welke gelukkige winnaars deze trekking heeft opgeleverd. Veel plezier met uw prijs!

De actie was wederom een groot succes.

Lees meer...

Noteer alvast

OVL Uitje

02-07-2019

10:30 - 22:00 uur

OVL volgen

Volg OVL via Social Media:

Twitter

Facebook