Nieuwbouw Autobedrijf ten HaveAutobedrijf ten Have bouwt in samenwerking met AVIA een nieuw autobedrijf en tankstation op ’t Febriek in Lemelerveld. De fundering en de spanten zijn al geplaatst. De verhuizing staat gepland voor de maand juli.

De plek van de nieuwbouw (Constructieweg 3) lijkt nu nog achterop het industrieterrein, maar zal in de toekomst een mooie plek vooraan op ’t Febriek zijn. De provincie en gemeente zijn voornemens de N348 in 2015 aan te pakken en een nieuwe op/afrit te maken,  die direct naar ‘t Febriek leidt. Het eerste bedrijf dat u dan tegenkomt is dat van Ten Have.

De werkplaats wordt groot en voorzien van extra bruggen, zodat er voor de vier monteurs meerdere werkplekken zijn. Daardoor kunnen er tegelijkertijd autoreparaties, grote/kleine beurten, APKs, ruitreparaties, aircocontroles, bandenwissels, bandenbalanceren en uitlijnen enz. uitgevoerd worden. Een computer kan een storing uitlezen of een auto chiptunen, terwijl de monteur met andere auto bezig is.
Hiermee speelt Ten Have in op onze snelle economie, waarin iedereen eigenlijk verwacht direct geholpen te kunnen worden.

Naast auto onderhoud gaat Autobedrijf ten Have gewoon door met onderhoud aan aanhangwagens, caravans en campers, maar met het verschil dat ook de grootste campers naar binnen kunnen.

Natuurlijk komen er weer auto’s in de showroom te staan voor de autoverkoop. Maar net als de laatste jaren niet te veel. Het is namelijk gebleken dat mensen vaak al precies weten wat voor soort auto ze willen. (Soms brengen de klanten de foto’s van internet mee.) Marco ten Have zoekt de gewenst auto op en onderhandelt over de prijs met de verkopende partij. De auto wordt klaargemaakt binnen zijn bedrijf en vervolgens heeft de klant service en BOVAG garantie van Autobedrijf ten Have. Het resultaat is dat de klant zeer tevreden is, omdat hij precies de auto die bij hem past heeft aangekocht.

Nieuwbouw Autobedrijf ten HaveBij Autobedrijf ten Have kunnen alle typen auto’s gerepareerd worden. De (uitlees)apparatuur is geschikt voor alle merken en de monteurs volgen ieder jaar cursussen om op het vlak van autotechniek up-to-date te zijn. Het bedrijf houdt van korte lijnen zodat de monteur die aan uw auto werkt ook met u overlegt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

De grootste verandering is het onbemand worden van het tankstation. Daardoor kan er geen LPG meer getankt worden. De eigen Ten Have-passen verdwijnen, omdat u immers rechtstreeks bij AVIA tankt. Maar het grote voordeel is dat mensen zowel met de pinpas, creditkaart, AVIApas, multitankcard als ook de travelcard 24 uur per dag 7 dagen in de week kunnen tanken.

AVIA heeft overigens de belofte gedaan om er alles aan te zullen doen het goedkoopste tankstation in de omgeving te zullen zijn. Dat is natuurlijk goed nieuws voor autorijdend Lemelerveld.

Het AVIAspaarpunten systeem is niet van toepassing bij een onbemand tankstation, en daarom kun u het best de spaarpunten voor juli omwisselen voor waardebonnen van bijvoorbeeld Elektro Centrum of voor contanten.

Ten Have laat klanten die graag geholpen willen worden met tanken of contant willen betalen niet in de steek. Marga ten Have zal er maandagochtend en donderdagmiddag zijn voor deze mensen.

Een ieder die tweetakt/brommermix willen tanken, kan dit verkrijgen in de nieuwe werkplaats. De autowasplaats met het huidige systeem komt in het nieuwe pand, als ook een stofzuiger.
De shopartikelen (olie, autoshampoo, poetsmiddelen, ruitenwissers, automatten, geurtjes, lampjes, ruitenwisservloeistof, maar zonder tabak en snoep) verhuizen mee en krijgen een plek in de showroom waar de occasions komen te staan.

De monteurs John Schotman, Henk Scheppink, Bas te Boekhorst en Marco en Marga ten Have kijken uit naar hun nieuwe werkplekken en hopen u natuurlijk daar als klant te ontmoeten.

Noteer alvast

NIEUWJAARSBORREL 

10 JANUARI 2023

LEDENVERGADERING

21 MAART 2023