Geslaagde voorjaarsvergadering bij Unica Schutte ICT

Dinsdagavond 17 maart was Unica Schutte ICT onze gastheer voor de halfjaarlijkse ledenvergadering. De bijeenkomst startte met een bedrijfspresentatie van dit bedrijf. Voor veel leden was het zeer interessant om eens te zien waar dit bedrijf zich zo al mee bezig houdt.

Met name hun activiteiten op het gebied van Cloud diensten was voor velen onbekend. Ook het feit dat Schutte Unica ICT ongeveer 160 mensen in dienst heeft, waarvan ruim 100 mensen onder de hoofdlocatie Lemelerveld ressorteren, is een indrukwekkend feit. Mooi dat we zulke bedrijven in ons midden hebben!

Na de interessante bedrijfspresentatie kon na een korte pauze de ledenvergadering plaats vinden. Tijdens de vergadering lichtte de penningmeester het financiële verslag van afgelopen jaar toe. De kascommissie heeft de administratie gecontroleerd en akkoord bevonden.

Wethouder Klaas Agricola en Ruud van Leeuwen van gemeente Dalfsen praatten de leden nog bij omtrent diverse ontwikkelingen. Rond half elf kon de ledenvergadering afgerond worden.

Na afloop van de vergadering was er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Het bestuur dankt Unica Schutte ICT voor hun gastvrije ontvangst.

Als bestuur hebben we het streven om de voorjaarsvergadering elk jaar op locatie van een OVL lid te laten plaats vinden. Wilt u in de toekomst onze gastheer zijn? Laat het ons weten!

Noteer alvast

VOORLOPIG GEEN BIJEENKOMSTEN

FIJNE FEESTDAGEN!

OVL volgen

Volg OVL via Social Media:

Twitter

Facebook