OVL uitje 2019

ONDERNEMERSUITJE 2019
Eén maal per jaar wordt er door 2 leden van onze ondernemersvereniging een dagje uit georganiseerd. De insteek van deze dag is vooral elkaar ontmoeten, contacten leggen, gezelligheid, een terrasje en goed eten. En… als we deze dag ook nog iets opsteken dan is dat mooi meegenomen. Allemaal belangrijke elementen en mooie dingen voor een gezellig dagje uit.
Wij denken dat we terug kunnen kijken op een gezellige en mooie dag maar deze uitspraak laat ik liever over aan de aanwezige leden. Op dinsdag 2 juli vertrok rond de klok van 10.30 uur de bus richting….
Onderweg in de bus was er weinig gelegenheid om onderling bij te kletsen want als snel buiten Lemelerveld begon de loodzware bus-quiz. Loodzwaar, dat zeker, de vragen waren verre van gemakkelijk, zelfs de vragen die betrekking hadden op de geschiedenis van ons mooie Lemelerveld.


De reis ging richting Groningen waar we in de binnenstad werden afgezet. Eerst maar eens lunchen leek ons een goed idee. We hadden gereserveerd in een prachtige residentie, de Prinsenhof. Niet alleen een goed culinair adres maar het hele pand heeft een enorme rijke geschiedenis waar veel van onze collega’s zichtbaar van hebben genoten.
Het was niet de hele dag luieren en kletsen. Vervolgens moesten we echt aan de bak. Bij Progress Events werden we in groepjes verdeeld, kregen we een tablet in onze handen geduwd en moesten we een GPS spel oplossen, een zogenaamd escape game. In het begin even wennen maar de groepen werden steeds fanatieker. Na de spectaculaire prijsuitreiking van dit spel werd het tijd om even bij te komen op de Grote Markt. Bij de Drie Gezusters konden we even bijtanken en ons tegoed doen aan allerlei lekkere hapjes en uiteraard een borrel.

Traditiegetrouw sluiten we al een aantal jaren deze dag af bij Reimink, trefpunt aan het Kroonplein, waar wij ons tegoed hebben gedaan aan een gezamenlijk barbecue. De weergoden zaten nog redelijk mee zodat we de avond buiten konden afsluiten met een zeer gezellig samenzijn.

Johan & Thea Neppelenbroek
Edwin & Judith van Dijk

foto OVL uitje 2019

Noteer alvast

OVL Zomer BBQ

08-07-2020

19:00 uur Reimink 

OVL volgen

Volg OVL via Social Media:

Twitter

Facebook